Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Relaterade modeller:MFC‑L8390CDW
Du måste välja dubbelsidig skanning innan du kan sända ett dubbelsidigt fax. Välj antingen alternativet långsida eller kortsida, beroende på dokumentets layout.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Fax].
    image
    Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [], trycker du påimage[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på image[Alternativ]>[2-sidigt fax].
  4. Gör något av följande:
    • Om ditt dokument är vänt på långsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Långsida].
    • Om ditt dokument är vänt på kortsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Kortsida].
  5. Tryck på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
  6. Ange faxnumret.
  7. Tryck på [Fax start].