Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställ in dubbelsidig utskrift för mottagna fax

Ställ in dubbelsidig utskrift för mottagna fax

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Din maskin skriver ut mottagna fax på båda sidorna av pappret när [2-sidigt] är inställt på [].
  • Använd A4-pappersformatet (60 till 105 g/m2) till denna funktion.

• När du aktiverat dubbelsidig utskrift förminskas inkommande fax automatiskt till pappret i pappersfacket.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[2-sidigt].
  2. Tryck på [] eller [Av].