Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Spara skannade data på ett USB-minne

Spara skannade data på ett USB-minne

Relaterade modeller:MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Skanna dokument direkt till ett USB-minne.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Sätt i ett USB-minne i skannern.
  3. Tryck på [Skanna > USB].
  4. För att ändra inställningarna trycker du på image[Alternativ] och väljer sedan de skanningsinställningar du vill ändra. Hoppa över det här steget om du använder standardinställningarna.
    • [Duplex skanning] (MFC-L8390CDW)
    • [Färginställning]
    • [Upplösning]
    • [Filtyp]
    • [Dokumentstrlk]
    • [Ljusstyrka]
    • [Kontrast]

(Endast tillgängligt för alternativen [Färg] och [Grå])

• [Filnamn]
    • [Stil för filnamn]
    • [Filstorlek]

(Endast tillgängligt för alternativen [Färg] och [Grå])

• [Autobeskärning]
    • [Autok. matning]
    • [Skippa tomsida]
    • [Välj blanksidesdetekt.niv.]
    • [Ta bort bakgrundsfärg]

(Endast tillgängligt för alternativen [Färg] och [Grå])

• [Marginalinst.]
    • [Dokumentseparering]
    • [S/V TIFF-komprimering]
    image
    • Om skrivaren visar knappen [OK] trycker du på [OK].

• Tryck på alternativet [Ställ in ny standard] för att ange dina egna standardinställningar efter att du ändrat inställningarna och tryck sedan på [Ja].

• Så här återställer du fabriksinställningarna: tryck på [Fabriksinst.] och sedan på [Ja].

• Tryck på [Spara som genväg] om du vill spara inställningarna som en genväg.

5. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på pekskärmen för att utföra skanningen.

VIKTIGT
    Ett meddelande visas på LCD-skärmen under datainläsning. Dra INTE ur nätkabeln och ta INTE bort USB-minnet från maskinen under datainläsningen. Data kan gå förlorade och USB-minnet kan skadas.