Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Lagra inkommande fax i maskinens minne

Lagra inkommande fax i maskinens minne

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Använd funktionen för faxlagring för att lagra mottagna faxmeddelanden i maskinens minne. Du kan få åtkomst till lagrade faxmeddelanden från en faxmaskin på en annan plats genom att använda fjärråtkomstkommandon. Maskinen skriver ut en säkerhetskopia av det lagrade faxet.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Minnesmottagn.].
  2. Tryck på [Faxlagring].
    image
    Tryck på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av]. Om du väljer [Backuputskr.: På] skriver maskinen också ut en kopia av mottagna fax.