Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Distinctive Ring > Registrera mönster för Distinctive Ring

Registrera mönster för Distinctive Ring

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
image
Funktionen är tillgänglig i Danmark.

Denne funktion er en engangsprocedure, hvor du indstiller Nummerbestemt ringning samt Ringemønster 1 eller Ringemønster 2 på din maskine. Maskinen vil besvare det specielle nummerbestemte ringesignal og påbegynde faxmodtagelse.

Du skal kun slå Nummerbestemt Ringning til, hvis du abonnerer på Nummerbestemt Ringning hos et teleselskab (Nummerbestemt Ringning findes kun på det analoge telefonnet, det kan ikke benyttes i forbindelse med ISDN).

När Distinctive Ring är aktiverat visas [D/R] som mottagningsläge på LCD-skärmen.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Övrigt]>[Distinkt].
  2. Gör något av följande:
    • Om du inte har registrerat Distinctive Ring trycker du på [Distinkt] och trycker sedan på [].
    • Gå till inställningen för ringmönstret om du redan har registrerat Distinctive Ring och du vill ändra mönstret.
  3. Tryck på [Signalmönster].
  4. Tryck på det lagrade signalmönstret du önskar och tryck sedan på [OK].
    Du hör varje mönster när du trycker på de två knapparna.
  5. Tryck på image.
    Distinctive Ring är nu inställt till [].
    image
    Om du inte vill ta emot fax på Distinctive Ring-numret, stänger du av Distinctive Ring-funktionen. Maskinen blir kvar i [Manuell]-mottagningsläge, så du måste ställa in mottagningsläget igen.