Hjem > Sikkerhet > Lagre utskriftslogg til nettverk > Bruk Lagre utskriftslogg på nettverkets feiloppdagelsesinnstilling

Bruk Lagre utskriftslogg på nettverkets feiloppdagelsesinnstilling

Bruk feiloppdagelsesinnstillinger til å bestemme handlingen som tas når utskriftsloggen ikke kan lagres på serveren på grunn av en nettverksfeil.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator>Store Print Log to Network (Lagre utskriftslogg til nettverk).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I Error Detection Setting (Innstilling av feildeteksjon)-delen, velger du alternativet Cancel Print (Avbryt utskrift) eller Ignore Log & Print (Ignorer logg og utskrift).
    Alternativ
    Beskrivelse
    Cancel Print (Avbryt utskrift)
    Hvis du velger Cancel Print (Avbryt utskrift)-alternativet, avbrytes utskriftsjobbene når utskriftsloggen ikke kan lagres på serveren.
    image

Selv om du velger Cancel Print (Avbryt utskrift)-alternativet, vil maskinen din skrive ut en mottatt faks. (For MFC-modeller)

Ignore Log & Print (Ignorer logg og utskrift)
    Hvis du velger Ignore Log & Print (Ignorer logg og utskrift)-alternativet, skriver maskinen ut dokumentasjonen selv om utskriftsloggen ikke kan lagres på serveren.

Når funksjonen for å lagre utskriftslogg er gjenopprettet, lagres utskriftsloggen på følgende måte:

image
    1. Hvis loggen ikke kan lagres på slutten av utskriften, registreres ikke antall utskrevne sider.
    2. Hvis loggen ikke kan lagres på begynnelsen og slutten av utskriften, lagres ikke utskriftsloggen av jobben. Når funksjonen har blitt gjenopprettet, gjenspeiles feilen i loggen.
  6. Klikk på Submit (Send inn) for å vise Test Print Log to Network (Test utskriftslogg til nettverk)-siden.
    Klikk Yes (Ja) for å teste innstillingene og gå deretter til neste trinn.
    Klikk No (Nei) for å hoppe over testen. Innstillingene sendes automatisk.
  7. Maskinen tester innstillingene.
  8. Hvis innstillingene blir godtatt, vises Test OK på skjermen.
    Hvis Test Error (Test feil) vises, sjekk alle innstillingene og klikk så Submit (Send inn) for å vise testsiden på nytt.