Hjem > Skriv ut > Universell utskrift > Registrer maskinen for Universell utskrift med webbasert administrasjon

Registrer maskinen for Universell utskrift med webbasert administrasjon

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

• Sørg for at du stiller inn riktig dato og klokkeslett for tidssonen din.
  • Hvis nettverket bruker en proxy-server, konfigurerer du innstillingene for proxy-serveren.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Merk av for Universal Print (Universell utskrift), og klikk deretter på Advanced Settings (Avanserte innstillinger).
  6. Endre maskinens navn i feltet Device Name (Enhetsnavn) hvis det trengs.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

7. Klikk på Register (Registrere).
    image
    Følg skjerminstruksjonene hvis det oppstår en feil.
  8. Det vises en brukerkode for Universell utskrift. Klikk på Sign in (Logg inn), og skriv deretter inn brukerkoden.
  9. Følg skjerminstruksjonene for å fullføre registreringen.