Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Oversikt over mottaksmoduser

Oversikt over mottaksmoduser

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Noen mottaksmoduser svarer automatisk (Kun fax-modus og Fax/Tel-modus). Det kan hende du ønsker å endre ringeforsinkelsen før du bruker disse modusene.

Kun fax-modus
([Kun fax] i maskinens meny)
Kun fax-modus besvarer automatisk alle anrop som faks.
Fax/Tel-modus
([Faks/tlf.] i maskinens meny)
Med Fax/Tel-modusen kan du styre alle innkommende anrop ved å gjenkjenne om de er faks eller taleanrop, og behandle dem på følgende måter:
  • Fakser mottas automatisk.
  • Taleanrop starter ringing i maskinen for å varsle deg om at du må svare anropet. F/T-ringing er et spesielt raskt og dobbelt ringesignal som kommer fra maskinen.
Manuell modus
([Manuell] i maskinens meny)

(For Danmark) Manuell modus slår av alle automatiske svarhandlinger, med mindre du bruker mottaksfunksjonen for Egen ringetone.

Du må løfte røret til den eksterne telefonen som er koblet til maskinen for å motta en faks i manuell modus.

Når du hører fakstoner (korte, gjentakende pipetoner), trykker du på knappene i tabellen for å motta en faks. Bruk funksjonen for faksdeteksjon til å motta fakser når du har løftet røret på samme linje som maskinen er tilkoblet.

Aktuelle modeller

Motta faks

MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Start faks > Motta
Ekstern telefonsvarer-modus
([Ext.Tel/Svarer] i maskinens meny)
Ekstern telefonsvarer-modus lar en ekstern telefonsvarer besvare innkommende anrop.
Innkommende anrop vil bli håndtert på følgende måter:
  • Fakser mottas automatisk.
  • Talemeldinger lagres på den eksterne telefonsvareren.