Hjem > Skriv ut > Skriv ut duplikatkopier

Skriv ut duplikatkopier

Beslektede modeller :MFC‑L8390CDW
Bruk karbonkopifunksjonen til å lage flere kopier av samme utskriftsdata, som utskrift på karbonpapir. Send dataene til de individuelle papirmagasinene som du lastet med ulike papirtyper eller farger.

Du kan for eksempel be maskinen om å sende utskriftsdata til magasin 1, som du har lastet med blått farget papir, og deretter skrive ut data på nytt på en bestemt plassering på siden fra FB-skuffen, som du har lastet med gult farget papir som allerede inneholder tekst.

Hvis du laster inn blått papir i skuff 1 og gult papir i FB-skuffen, vil maskinen automatisk mate inn papir for ark 1 fra skuff 1 og ark 2 fra FB-skuffen.

Hvis du aktiverer Karbonkopi-funksjonen, vil maskinen alltid ta kopier automatisk.

image
Windows

Karbonkopi-funksjonen lar deg også velge en annen utskriftsmakro/-strøm for hver side.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Skriver]>[Kopimeny]>[Blåkopi]>[].
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise [Kopier]-alternativet, og trykk deretter på [Kopier]-alternativet.
  3. Angi antall kopier du ønsker og trykk deretter på [OK].
  4. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise [Kopi1 magasin]-alternativet, og trykk deretter på [Kopi1 magasin]-alternativet.
  5. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise papirmagasinet der du vil konfigurere alternativet [Kopier1 strøm], og trykk deretter for å velge papirmagasinet.
    image

Windows

1. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise alternativet [Kopier1 strøm], og trykk deretter på det.
    2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise ID-nummeret til makroen/strømmen du vil bruke, og trykk deretter på den.
  6. Gjenta disse trinnene inntil du har valgt alle innstillingene for hver kopi.
  7. Trykk på image.
  8. Send utskriftsjobben til maskinen.