Avbryt en gruppesending som er i gang

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Under en gruppesending av flere fakser kan du avbryte bare den faksen som sendes nå, eller hele gruppesendingsjobben.
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Hel sending] for å avbryte hele gruppesendingen.

Når LCD-skjermen viser [Avbryte jobb?], trykker du på [Ja].

• Hvis du vil avbryte nåværende jobb, kan du trykke navnet eller nummeret som blir oppringt på LCD-skjermen.

Når LCD-skjermen viser [Avbryte jobb?], trykker du på [Ja].

• For å avslutte uten å kansellere, trykk på image.