Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Når noen ringer maskinen, hører du den normale telefonringelyden. Antall ring er stilt inn i alternativet ringeforsinkelse.
  • Ringeforsinkelsen angir hvor mange ganger maskinen skal ringe før den svarer i Kun fax-modus og Fax/Tel-modus.
  • Hvis du har eksterne telefoner eller biapparater på samme linje som maskinen, kan du velge maksimalt antall ring.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Utsatt svar].
  2. Angi antall ringer du ønsker.
    image
    Hvis du velger [0], vil maskinen svare umiddelbart og linjen vil ikke ringe i det hele tatt (kun tilgjengelig for noen land).
  3. Trykk på image.