Hjem > Faks > Send en faks > Kontrollere og avbryte faks som venter

Kontrollere og avbryte faks som venter

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan avbryte en faksjobb før den sendes, mens den er lagret i minnet.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Jobb I Kø].
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å bla gjennom ventende jobber, og trykk på den jobben du vil avbryte.
  3. Trykk på [OK].
  4. Trykk på [Ja] for å avbryte faksjobben eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
  5. Når du er ferdig, trykk på image.