Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Status Monitor er et konfigurerbart programvareverktøy som brukes til å overvåke statusen til én eller flere maskiner, slik at du øyeblikkelig får varslinger om feil.
  • Gjør ett av følgende:
    • Dobbeltklikk image-ikonet i oppgavelinjen.
    • Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.
    Feilsøking
    Klikk på Feilsøking-knappen for tilgang til støttenettsiden.
    Trenger du rekvisita?
    Klikk på Trenger du rekvisita?-knappen for mer informasjon om ekte Brother-rekvisita.