Hjem > Skriv ut > Skrive ut e-postvedlegg

Skrive ut e-postvedlegg

Du kan skrive ut filer ved å sende dem på e-post til Brother-maskinen.
  • Kontroller at webbasert administrasjon er aktivert. Du finner mer informasjonimageimage Beslektet informasjon
  • Du kan legge ved opptil 10 dokumenter, 20 MB totalt, i en e-post.
  • Funksjonen støtter følgende formater:
    • Dokumentfiler: PDF, TXT og Microsoft Office-filer
    • Bildefiler: JPEG, BMP, GIF, PNG og TIFF
  • Maskinen skriver ut både e-postinnholdet og vedleggene som standard. Endre innstillingene hvis du bare vil skrive ut e-postvedlegg.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Online Functions (Onlinefunksjoner)>Online Functions Settings (Innstillinger for onlinefunksjoner).
    image
    • Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
    • Hvis funksjonen er låst, ber du nettverksadministrator om tilgang.
  5. Klikk på I accept the terms and conditions (Jeg godtar vilkårene og betingelsene)-knappen.
  6. Gå til maskinen og følg maskinens instruksjoner for å aktivere innstillingene.
  7. Klikk på Generelle innstillinger på datamaskinen.
    Skjermbildet E-postutskrift: Generelle innstillinger vises.
  8. Klikk på Aktiver-knappen.
    Maskinen skriver ut instruksjonsarket.
  9. Send e-posten til e-postadressen på arket. Maskinen skriver ut e-postvedleggene.
    image
    • Vil du endre innstillingene, deriblant innstillingene for e-postadresse og skriver, klikker du på Online Functions Settings Page (Innstillingsside for onlinefunksjoner).
    • (DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW)

Du kan også konfigurere innstillingene fra maskinen. Trykk på [Apper]>[Nettbaserte funksjoner], og følg deretter skjerminstruksjonene.