Endre et gruppesendingsnavn

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Trykk på image [Faks]>[Adressebok]>[Rediger]>[Endre].
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise gruppen du ønsker, og trykk deretter på gruppenavnet.
  3. Trykk på [Navn].
  4. Angi det nye gruppenavnet med tastaturet på LCD-skjermen (opptil 16 tegn) og trykk deretter på [OK].
    image

Slik endrer du det lagrede navnet:

For å endre et tegn, trykk på image eller image for å plassere markøren for å utheve feil tegn, og trykk deretter på image.

Angi det nye tegnet.

5. Trykk på [OK].
  6. Trykk på image.