Kjør Brother PC-FAX-mottak på datamaskinen (Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Hvis PC-FAX-mottak er deaktivert på maskinen, kan du aktivere innstillingen før du prøver å kjøre PC-FAX-mottak.

For informasjon om hvordan du aktiverer funksjonen, imageimage Beslektet informasjon: Konfigurer PC-FAX-mottak med webbasert administrasjon

image
Vi anbefaler at du merker av for Start PC-FAX Receive når datamaskinen startes, slik at programvaren kjøres automatisk og overfører fakser når du slår på datamaskinen.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.
  3. Bekreft meldingen og klikk på Ja.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises. Ikonet image (PC-FAX-mottak) vises også i datamaskinens oppgavelinje.