Hjem > Skriv ut > Skriv ut data direkte fra en USB-flashstasjon > Skrive ut data direkte fra en USB Flash-stasjon eller digitalkamera som støtter masselagring

Skrive ut data direkte fra en USB Flash-stasjon eller digitalkamera som støtter masselagring

Beslektede modeller :MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  • Kontroller at digitalkameraet er slått på.
  • Digitalkameraet må byttes fra PictBridge-modus til masselagringsmodus.
VIKTIG
For å forhindre skade på maskinen, må du IKKE koble til en annen enhet enn et digitalkamera eller USB-masselagringsenhet til det direkte USB-grensesnittet.

Plassering av USB-port (Sett forfra)

Plassering av USB-port (Sett forfra)
  1. Koble USB Flash-minnestasjonen eller digitalkameraet til USB-grensesnittet. Pekeskjermenvil automatisk vise USB-menyen for å bekrefte at USB-flashstasjonen eller digitalkameraet er tilkoblet på riktig måte.
    image
    • Hvis en feil oppstår, vises ikke USB-menyen på pekeskjermen.
    • Når maskinen er i Dyp hvilemodus, viser ikke pekeskjermen noe informasjon selv om du kobler en USB Flash-minnestasjon til det direkte USB-grensesnittet. Trykk på berøringsskjermen for å vekke maskinen.

• Hvis maskinens sikker funksjonslås er på, kan du kanskje ikke skrive ut fra en USB-minnepinne eller et digitalkamera.
  2. Trykk på [Direkteutskrift].
  3. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise filen du vil skrive ut, og trykk deretter på filen.
    image
    For å skrive ut en indeks av filene som er lagret på USB-minnepinnen eller digitalkameraet trykker du på [Indeksutskrift] på pekeskjermen. Trykk [Monostart] eller [Fargestart] for å skrive ut dataene.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil endre innstillingene, trykker du på image[Utskr.innst.]. Gå til neste trinn.
    • Hvis du vil bruke standardinnstillingene, angir du antall kopier og trykker deretter på [Monostart] eller [Fargestart].
  5. Velg utskriftsinnstillingene du vil endre:
    • [Utskriftskval.]

• [Skuff til]

• [Papirtype]

• [Papirstr.]

• [Flersidig]

• [Orientering]

• [Tosidig]

• [Sorter]

• [Print-alternativer for PDF]

• [PDF tilpass skjerm]

image
    Avhengig av filtypen, kan det hende at noen av disse innstillingene ikke vises.
  6. Trykk på [OK].
  7. Angi ønsket antall kopier.
  8. Trykk [Monostart] eller [Fargestart] for å skrive ut dataene.
  9. Trykk på image.
    VIKTIG
    IKKE ta USB Flash-minnestasjonen eller digitalkameraet ut av USB-grensesnittet før maskinen er ferdig med utskriften.