Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Velg papirskuffen for utskrift

Velg papirskuffen for utskrift

Beslektede modeller :MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Endre maskinens standard papirskuff for utskrift av kopier, mottatte fakser og utskriftsjobber fra datamaskinen.
image
DCP-modeller støtter ikke faksfunksjonen.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling].
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise alternativet [Skuff til: Kopi], [Skuff til: Faks] eller [Skuff til: Utskrift], og trykk deretter på ønsket alternativ.
  3. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise alternativet du ønsker, og trykk deretter på det. For eksempel, når du velger [MP>M1]-alternativet, henter maskinen papir fra FB-skuffen inntil den er tom, og deretter fra skuff 1.
  4. Trykk på image.
    image
    • Når du lager en kopi med ADF-en og gir prioritering til flere skuffer, leter maskinen etter skuffen med best egnet papir og henter papir fra den skuffen.
    • Når du lager en kopi med skannerglassplaten, kopieres dokumentene fra skuffen med høyest prioritering selv om mer egnet papir finnes i en annen papirskuff.
    • (For modeller med faksfunksjon) Bruk følgende papirstørrelser til utskrift av fakser: Letter, A4, Legal, Folio, Mexico Legal eller India Legal. Når en passende størrelse ikke er i en av de andre skuffene, lagrer maskinen mottatte fakser og [Ulik størrelse] vises på pekeskjermen.
    • (For modeller med faksfunksjon) Hvis skuffen er tom for papir og mottatte fakser er i maskinens minne, vises [Tomt for papir] på pekeskjermen. Legg papir i den tomme skuffen.