Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Endre faksvideresendingsnummeret

Endre faksvideresendingsnummeret

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan endre faksvideresendingsnummeret ditt fra en annen tonetelefon eller faksmaskin.
  1. Ring faksnummeret ditt.
  2. Når maskinen svarer, taster du inn fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *). Hvis du hører én lang pipetone, har du meldinger.
  3. Når du hører to korte pipetoner, trykk på 9 5 4.
  4. Vent på den lange pipetonen, og bruk deretter talltastaturet til å taste inn det nye nummeret (opptil 20 sifre) til fjernfaksmaskinen som faksmeldingene skal videresendes til, etterfulgt av # #.
    Du vil høre én lang pipetone.
    image
    Du kan ikke bruke * og # som oppringingssifre. Du kan imidlertid trykke # hvis du vil legge inn en pause.
  5. Når du hører to korte pipetoner, trykk på 9 0 for å stoppe ekstern tilgang når du er ferdig.
  6. Legg på røret når du hører en pipetone fra maskinen.