Rapporter

Følgende rapporter er tilgjengelige:

XMIT-bekreft (For modeller med faksfunksjon)
XMIT-bekreft-rapporten skriver ut en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.
Adressebok (For modeller med faksfunksjon)
Adressebok-rapporten skriver ut en liste med navnene og numrene som er lagret i adressebokminnet.
Faksjournalen (For modeller med faksfunksjon)
Faksjournalen skriver ut en liste med informasjon om de siste 200 innkommende og utgående faksene. (TX betyr å sende, og RX betyr å motta.)
Brukerinnstillinger
Brukerinnstillingsrapporten skriver ut en liste med de gjeldende innstillingene.
Skriverinnstillinger
Skriverinnstillingsrapporten skriver ut en liste over gjeldende skriverinnstillinger.
Nettverkskonfigurasjon (Modeller med nettverksfunksjon)
Nettverkskonfigurasjonsrapporten skriver ut en liste med de gjeldende nettverksinnstillingene.
Utskriftsfilliste
Utskriftsfillisten skriver ut en liste over skriftene og utskriftsmakroene/-innstillingene som er lagret i maskinen.
Trommeldråpeutskrift
Trommeldråpeutskriften skriver ut trommeldråpearket, som er nyttig når det er på tide å rengjøre trommelenheten.
WLAN-rapport (Modeller med trådløs nettverksfunksjon)
WLAN-rapporten skriver ut diagnostikken for trådløs LAN-tilkobling.