Endre eller slette snarveier

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
image

Du kan ikke endre en Web Connect-snarvei eller app-snarvei. Hvis du må endre dem, må du slette dem og deretter legge til en ny snarvei.

1. Trykk på image [Snarveier]. (Hvis image [Snarveier] vises.)
  2. Trykk på en fane for å vise snarveien du vil endre.
  3. Trykk på snarveien som du vil endre.

Innstillingene for snarveien som du valgte, vises.

image
    Vil du slette snarveien eller redigere navnet, trykker du på og holder nede snarveien inntil alternativene vises, og deretter følger du menyene på skjermen.
  4. Trykk på image[Alternativer].
  5. Endre innstillingene for snarveien hvis nødvendig.
  6. Trykk på [OK] (om nødvendig).
  7. Når du er ferdig, trykk på [Lagre som en snarvei].
  8. Les og bekreft den viste listen over innstillinger du har valgt, og trykk deretter på [OK].
  9. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Ja] for å overskrive snarveien.

• Hvis du ikke vil overskrive snarveien, trykk på [Nei] for å angi et nytt navn på en snarvei.

Trykk på image for å legge til en ny snarvei.

Angi et nytt navn med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].

image
      For å redigere navnet, kan du holde nede image for å slette nåværende navn.