Hjem > Sikkerhet > Bruke SSL/TLS > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte via SSL/TLS > Få tilgang til webbasert administrasjon med SSL/TLS

Få tilgang til webbasert administrasjon med SSL/TLS

For å adminsitrere nettverksmaskinen sikkert bruker du webbasert administrasjon med HTTPS-protokollen.
image
  • For å bruke HTTPS-protokollen må HTTPS være aktivert på maskinen. HTTPS-protokollen er aktivert som standard.
  • Du kan endre HTTPS-protokollinnstillingene med webbasert administrasjon.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://Common Name" i nettleserens adresselinje (hvor "Common Name" er fellesnavnet som du tilordnet sertifikatet. Dette kan være din IP-adresse, nodenavn eller domenenavn).
  3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Du har nå tilgang til maskinen med HTTPS.