Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks til en bestemt tid (utsatt faks)

Send en faks til en bestemt tid (utsatt faks)

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan lagre opptil 50 fakser i maskinens minne som skal sendes innen 24 timer.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du påimage[Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Forsink. faks]>[Forsink. faks].
  4. Trykk på [].
  5. Trykk på [Sett tid].
  6. Tast inn klokkeslettet (i 24-timers format) du vil at faksen skal sendes på, og trykk på [OK].
    (Tast inn for eksempel 19:45 for 7:45 om kvelden.)
  7. Trykk på [OK].
  8. Angi faksnummeret.
  9. Trykk på [Start faks].
  10. Trykk på image.