Hjem > Sikkerhet > Bruk IPsec > Konfigurere IPsec med Internett-basert styring

Konfigurere IPsec med Internett-basert styring

Tilkoblingsbetingelsene for IPsec omfatter to Template (Mal) typer: Address (Adresse) og IPsec. Du kan konfigurere opptil 10 tilkoblingsbetingelser.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Security (Sikkerhet)>IPsec.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Konfigurer innstillingene.
    Alternativ Beskrivelse
    Status

Aktiver eller deaktiver IPsec.

Negotiation Mode (Forhandlingsmodus)

Velg Negotiation Mode (Forhandlingsmodus) for IKE fase 1. IKE er en protokoll som brukes til å utveksle krypteringsnøkler slik at kryptert kommunikasjon kan gjøres ved hjelp av IPsec.

I Main (Hoved)-modus er behandlingshastigheten treg, men sikkerheten er høy. I Aggressive (Aggressiv)-modus er behandlingshastigheten raskere enn i Main (Hoved)-modusen, men sikkerheten er lavere.

All Non-IPsec Traffic (All ikke-IPsec-trafikk)

Velg hvilken handling som skal utføres for ikke-IPsec-pakker.

Når du bruker webtjenester, må du velge Allow (Tillat) for All Non-IPsec Traffic (All ikke-IPsec-trafikk). Hvis du velger Drop (Dropp), kan ikke webtjenester brukes.

Broadcast/Multicast Bypass (Forbikobling gruppesending/flere gruppesendinger)

Velg Enabled (Aktivert) eller Disabled (Deaktivert).

Protocol Bypass (Forbikobling protokoll)

Merk av i avkrysningsboksene for alternativet eller alternativene du vil ha.

Rules (Regler)

Merk av for Enabled (Aktivert) for å aktivere malen. Når du velger flere avmerkingsbokser, har avmerkingsboksene med lavere tall prioritering hvis innstillingene for de valgte avmerkingsboksene er i konflikt.

Klikk på tilhørende rullegardinliste for å velge Address Template (Adressemal) som skal brukes til IPsec-tilkoblingsbetingelsene. For å legge til en Address Template (Adressemal), klikk Add Template (Legg til mal).

Klikk på tilhørende rullegardinliste for å velge IPsec Template (IPsec-mal) som skal brukes til IPsec-tilkoblingsbetingelsene. For å legge til en IPsec Template (IPsec-mal), klikk Add Template (Legg til mal).

6. Klikk på Submit (Send inn).

Hvis maskinen må startes på nytt for å aktivere de nye innstillingene, vises skjermbildet for bekreftelse av omstart.

Hvis det er et tomt element i malen som du aktiverte i Rules (Regler)-tabellen, vises en feilmelding. Bekreft valgene dine, og klikk en gang til på Submit (Send inn).