Hjem > Faks > Motta en faks > Alternativer for minnemottak > Bruk PC-FAX-mottak til å overføre mottatte fakser til datamaskinen (kun Windows)

Bruk PC-FAX-mottak til å overføre mottatte fakser til datamaskinen (kun Windows)

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Slå på PC-FAX-mottaksfunksjonen for å lagre innkommende fakser automatisk til maskinens minne, og send dem deretter til datamaskinen. Bruk datamaskinen til å vise og lagre disse faksene.
Programmet PC-FAX-mottak må kjøre på datamaskinen for at de mottatte faksene skal overføres til datamaskinen.

Selv om du har slått av datamaskinen (for eksempel for natten eller helgen), vil maskinen motta og lagre faksene i minnet.

Når du starter datamaskinen og programmet PC-FAX-mottak kjører, overfører maskinen automatisk faksene til datamaskinen.

Hvis du velger [Backuputskr.: På], vil maskinen også skrive ut faksen.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[PC mottak].
  2. Trykk på [].
  3. Trykk på [OK], og følg deretter instruksjonene på LCD-skjermen.
    image
    • PC-FAX-mottak er ikke tilgjengelig for macOS.
    • Hvis du får en feilmelding og maskinen ikke kan skrive ut faksene i minnet, kan du bruke denne innstillingen til å overføre faksene til datamaskinen.
  4. Trykk på [<USB>] eller navnet på datamaskinen som du vil motta fakser fra hvis du er på et nettverk, og trykk deretter på [OK].
  5. Trykk på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av].
  6. Trykk på image.