Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Konfigurere og bruke LDAP-søk > Foreta et LDAP-søk via kontrollpanelet på maskinen

Foreta et LDAP-søk via kontrollpanelet på maskinen

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Når du har konfigurert LDAP-innstillinger, kan du bruke LDAP-søkefunksjonen til å finne faksnumre eller e-postadresser som skal brukes for:

• Sende faks (ikke tilgjengelig på DCP-modeller)
  • Sende Internett-faks (I-faks) (ikke tilgjengelig på DCP-modeller)
  • Skanne til e-postserver
image
  • LDAP-funksjonen støtter LDAPv3.
  • Du må kanskje bruke Kerberos-godkjenning eller enkel godkjenning for å koble til LDAP-serveren, avhengig av hvilken sikkerhetsfunksjon som er angitt av nettverksadministrator.

• Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet for Kerberos-pålitelighetskontroll.

1. Trykk på image for å søke.
  2. Skriv inn de første tegnene i søket ved hjelp av LCD-skjermen.
  3. Trykk på [OK].
    LDAP-søkeresultatet vises på LCD-skjermen. Ikonet image vises før faks-nummeret (lokal) eller søkeresultatet fra (lokal) adressebok for e-post.
    • Hvis det ikke er et treff på serveren eller i den lokale adresseboken, viser LCD-skjermen [Fant ikke resultater.] i omtrent 60 sekunder.
  4. Sveip oppover eller nedover eller trykk på image eller image for å vise navnet du vil ha.
  5. Trykk på navnet.
    Vil du vise detaljene til navnet, trykker du på [Detalj].
  6. Hvis resultatet inneholder flere faksnumre eller e-postadresser, vil maskinen be deg om å velge kun ett alternativ. Trykk på [Bruk]. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du sender en faks eller en I-faks, trykk på [Start faks].
    • Hvis du skanner til e-postserveren, setter du i dokumentet ditt og trykker på [Neste], og trykker deretter på [Start].