Mate inn papir i papirmagasinet

• Når Kontroller papir-innstillingen er stilt inn til På og du trekker papirmagasinet ut av maskinen, og hvis det da vises en melding på LCD-skjermen som spør om du vil endre papirstørrelsen og papirtypen, så kan du ved behov endre disse innstillingene ved å følge instruksjonene på LCD-skjermen.

• Når du legger papir av en annen type og størrelse i skuffen, må du også endre innstillingene for papirstørrelse og papirtype på maskinen, eller på datamaskinen.
  1. Trekk papirmagasinet helt ut av maskinen.
    image
  2. Skyv de grønne spakene for å flytte papirførerne slik at de passer papiret.
    image
    image

Hvis du skal bruke Legal- og Folio-papir, trykker du på utløserspaken (1) bakerst i magasinet og trekker ut baksiden av papirmagasinet. (Papir i Legal- og Folio-format er ikke tilgjengelig i alle regioner.)

image
  3. Luft papirstabelen godt.
  4. Legg papiret i papirskuffen med utskriftsflaten ned.
    image
    Når du bruker forhåndstrykt papir, må du legge papiret inn i riktig retning.imageimage Beslektet informasjon: Endre maskininnstillinger til å skrive ut på forhåndstrykt papir via papirmagasinet
  5. Sørg for at papiret er under merket for maks papirkapasitet (image image image).
    Overfylling av papirmagasinet vil føre til papirstopp.
    image
  6. Skyv papirmagasinet sakte helt inn i maskinen.
  7. Løft støtteklaffen for å unngå at papir glir av utskuffen.