Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Lagre skannet data til en USB Flash-stasjon

Lagre skannet data til en USB Flash-stasjon

Beslektede modeller :MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Skanne dokumenter direkte til en USB-flashstasjon.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Sett en USB-minnepinne inn i maskinen.
  3. Trykk på [Skann til USB].
  4. For å endre innstillingene trykker du på image[Alternativer] og velger deretter skanneinnstillingene du vil endre. Hvis du bruker standardinnstillingene, kan du hoppe over dette trinnet.
    • [Tosidig skanning] (MFC-L8390CDW)
    • [Fargeinnstilling]
    • [Oppløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstr.]
    • [Lyshet]
    • [Kontrast]

(bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)

• [Filnavn]
    • [Stil på filnavn]
    • [Filstørrelse]

(bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)

• [Autobeskjæring]
    • [Aut. forsk.oppr.]
    • [Hopp over tom side]
    • [Hopp over tom side-føls.]
    • [Fjern bakgrunnsfarge]

(bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)

• [Marginnst.]
    • [Skille dokumenter]
    • [S&H TIFF-komprimering]
    image
    • Hvis maskinen viser [OK]-knappen, trykker du på [OK].

• For å stille inn dine egne standardinnstillinger: Etter å ha endret innstillinger, trykk på [Angi ny std.]-alternativet og trykk deretter på [Ja].

• For å gjenopprette fabrikkinnstillingene: Trykk på [Fabrikkinnstilling] og deretter [Ja].

• For å lagre innstillingene som en snarvei, trykker du på [Lagre som en snarvei].

5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du instruksjonene på pekeskjermen for å fullføre skannejobben.

VIKTIG
    LCD-skjermen viser en melding mens data leses. IKKE koble fra strømledningen eller fjern USB-flashstasjonen fra maskinen mens dataen leses av. Du kan miste dataene dine eller skade USB-flashstasjonen.