Hjem > Skriv ut > Universell utskrift > Legge til en Universell utskrift-aktivert skriver for datamaskinen

Legge til en Universell utskrift-aktivert skriver for datamaskinen

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Klikk på image>image>Enheter>Skrivere og skannere>Legg til skrivere eller skannere.
  2. Velg maskinen som er registrert som Universell utskrift-aktivert skriver fra listen, og klikk deretter på Legg til enhet.