Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Faks over Internett (I-faks) > Alternativer for I-faks > Videresende mottatte e-post- og faksmeldinger

Videresende mottatte e-post- og faksmeldinger

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Bruk Brother I-faks-funksjonen til å videresende e-post eller standard faksmeldinger til en annen datamaskin, til en faksdatamaskin eller til en annen I-faksmaskin. Aktiver videresendingsfunksjonen med maskinens kontrollpanel.
Slik aktiverer du videresending av e-post via maskinens kontrollpanel:
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Minnemottak]>[Videresend faks].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstill.]-menyen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Manuell] for å angi mottakerens faksnummer (opptil 20 sifre) eller e-postadresse med LCD-skjermen.

Trykk på [OK].

• Trykk på [Adressebok].

Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å bla til du finner faksnummeret eller e-postadressen du ønsker at faksene skal videresendes til.

Trykk på faksnummeret eller e-postadressen som du ønsker.

3. Hvis du velger e-postadressen, velger du ønsket filtype.
    image
    Trykk på [Backuputskr.: På] for å skrive ut mottatte fakser på maskinen så du har en kopi.
  4. Trykk på image.