Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Konfigurer følgende funksjoner på skjermbildet Secure Function Lock:
All Counter Reset (Nullstilling av alle tellere)
Klikk på All Counter Reset (Nullstilling av alle tellere) i kolonnen Page Counters (Sidetellere) for å nullstille sidetelleren.
Export to CSV file (Eksporter til CSV-fil)
Klikk på Export to CSV file (Eksporter til CSV-fil) for å eksportere gjeldende og siste sideteller inkludert User List / Restricted Functions (Brukerliste / Begrensede funksjoner)-informasjon som en CSV-fil.
Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC-ID)) (bare på støttede modeller)
Klikk på User List (Brukerliste)-menyen, og skriv deretter inn en brukers kort-ID i Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC-ID))-feltet. Du kan bruke IC-kortet ditt til pålitelighetskontroll.
Last Counter Record (Siste tellerregistrering)
Klikk på Last Counter Record (Siste tellerregistrering) hvis du vil at maskinen skal beholde sideantallet etter at telleren er nullstilt.