Hjem > Skann > Konfigurere skanneinnstillinger via Internett-basert styring > Angi navn på skannefilen gjennom Internett-basert styring

Angi navn på skannefilen gjennom Internett-basert styring

Tildel et filnavn til de skannede dataene gjennom Internett-basert styring.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Scan (Skann)>Scan File Name (Skann filnavn).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Velg File Name Style (Stil på filnavn) på rullegardinlisten.
  6. Hvis du valgte at alternativet skulle inneholde dato i File Name Style (Stil på filnavn)-feltet, velger du datoformatet i rullegardinlisten.
  7. I Time (Tid)-feltet velger du On (På) for å inkludere tidsinformasjon i filnavnet.
  8. I feltet Counter (Teller) velger du Continuous (Kontinuerlig) eller Reset after each job (Nullstill etter hver jobb).
    image

Hvis du velger Reset after each job (Nullstill etter hver jobb), kan det oppstå duplisering av filnavn.

9. Hvis du vil opprette en brukerdefinert prefiks for filnavnet, skriver du inn et filnavn i de brukerdefinerte feltene for hver skannefunksjon.
    image

Ikke bruk følgende tegn: ? / \ *

10. Klikk på Submit (Send inn).