PC-FAX-vastaanotto-ohjelman määrittäminen tietokoneessasi (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Kaksoisnapsauta image (PC-FAX-vastaanottaminen) -kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-vastaanottaminen)-ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Asetukset.
  3. Määritä nämä vaihtoehdot tarpeen mukaan:
    Ominaisuudet
    Määritä PC-FAX-vastaanottotoiminto käynnistymään automaattisesti, kun Windows käynnistyy.
    Tallenna
    Tallenna PC-FAX-tiedostot määrittämällä polku ja valitse vastaanotetun asiakirjan muoto.
    Lähetä kohteeseen
    Määritä palvelimen polku ja valitse automaattinen tai manuaalinen lähetysvalinta (vain järjestelmänvalvojien käytettävissä).
    Laite
    Valitse laite, johon haluat vastaanottaa PC-FAX-tiedostot.
    Lukitse (vain järjestelmänvalvojien käytettävissä)
    Rajoita käyttäjiä, joilla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, määrittämästä yllä kuvattuja asetusvaihtoehtoja.
    image
  4. Napsauta OK.