Vastaanotettujen PC-FAX-viestien tarkastelu (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Vastaanottotila

Kuvake Tila
image

Valmiustila

Ei lukemattomia viestejä

image

Vastaanotetaan viestejä

image

Viestejä vastaanotettu

Lukemattomia viestejä

1. Kaksoisnapsauta image (PC-FAX-vastaanottaminen) -kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-vastaanottaminen)-ikkuna avautuu.
    image
  2. Näytä faksit napsauttamalla mitä tahansa faksia luettelossa.
  3. Kun olet valmis, sulje ikkuna.
    image
    Ikkunan sulkemisen jälkeenkin PC-FAX-vastaanotto on aktiivinen ja image (PC-FAX-vastaanottaminen ) -kuvake jää tietokoneen tehtäväriville. Kun haluat sulkea PC-FAX-vastaanoton, napsauta kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä ja napsauta Sulje.