Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -yleiskuvaus > Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Jos verkossasi käytetään välityspalvelinta, laitteessa on määritettävä seuraavat välityspalvelimen tiedot:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[Web Connect -asetukset]>[Välitysp. aset.]>[Välityspal. yht.]>[Kyllä].
  2. Paina vaihtoehtoa, jonka haluat määrittää. Anna sitten välityspalvelimen tiedot.
  3. Paina [OK].
  4. Paina image.