Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Jos verkkosi käyttää välityspalvelinta, seuraavat välityspalvelintiedot on määritettävä WWW-pohjaista hallintaa käyttämällä:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.
image
  • Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Varmista, että Proxy (Välityspalvelin)-valintaruutu on valittu ja napsauta Submit (Lähetä).
  6. Napsauta Proxy (Välityspalvelin) -kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  7. Syötä välityspalvelimen tiedot.
  8. Napsauta Submit (Lähetä).