Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Asetukset- ja ominaisuudet-taulukot > Asetustaulukot (DCP-L3515CDWDCP-L3520CDWDCP-L3520CDWEDCP-L3527CDW)

Asetustaulukot (DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW)

Vastaavat mallit:DCP‑L3515CDW / DCP‑L3520CDW / DCP‑L3520CDWE / DCP‑L3527CDW

[Yleiset aset.]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Kasettiaset.

Paperityyppi

-

Aseta paperikasetin paperityyppi.

Paperikoko

-

Aseta paperikasetin paperin koko.

Tul. sijainti

X-siirto

Siirrä tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Siirrä tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Tarkista pap.

-

Valitse, näytetäänkö viesti, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan paperityyppi ja paperikoko, kun vedät paperikasetin ulos laitteesta.

Äänimerkki

-

-

Säädä äänimerkin äänenvoimakkuutta.

Ilmoitukset

Tyhj. s. ohit.

-

Näyttää ohitettujen sivujen kokonaismäärän, kun skannaus on valmis.

Säästötoiminnot

Ekotila

-

Ota seuraavat laiteasetukset käyttöön samanaikaisesti.

• 2-puol. tulostus: Pitkä sivu *1 (saatavana tietyissä malleissa)
  • Lepotila: 0min
  • Hiljainen tila:Kyllä *1
  • Väriaineen säästö:Kyllä *1

Väriaineen säästö

-

Lisää väripatruunan riittoisuutta.

Lepotila

-

Määritä, monenko minuutin kuluttua laite siirtyy lepotilaan.

Hiljainen tila

-

Vähennä tulostusmelua.

Autom sammutus

-

Aseta tuntimäärä, jonka laite pysyy lepotilassa ennen virrankatkaisutilaan siirtymistä.

Näytön kontr.

-

-

Säädä nestekidenäytön kontrastia.

Asetuslukko

-

-

Estä valtuuttamattomia käyttäjiä muokkaamasta laitteen asetuksia.

Tyhj. Muisti

Makrotunnus=

-

Poistaa rekisteröidyt makrotiedot.

Virtatunnus

-

Poista rekisteröidyt virtatiedot.

Fonttitunn=

-

Poistaa rekisteröidyt fonttitiedot.

Poista kaik.

-

Palauttaa laitteen makro-/virtatiedot ja fonttitiedot tehdasasetuksiin.

*1
Tämän asetuksen muuttaminen on mahdollista vain sen jälkeen, kun muutat muita tiettyjä laiteasetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

[Kopio]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Tummuus

-

Säädä tummuutta.

Laatu

-

Valitse asiakirjatyyppisi kopion erottelutarkkuus.

Kontrasti

-

Säädä kopioiden kontrastia.

Värin säätö

Pun.

Säädä punaista väriä.

Vihreä

Säädä vihreää väriä.

Sininen

Säädä sinistä väriä.

Tunnuk. kopio

Tummuus

Säädä tummuutta.

Laatu

Valitse asiakirjatyyppisi kopion erottelutarkkuus.

Kontrasti

Säädä kopioiden kontrastia.

2in1/1in1

Tulosta henkilökortin kopio kaksi sivua arkille.

[Tulostin]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Emulointi

-

-

Aseta tulostimen emulointitila.

Laatu

-

-

Valitse tulostuslaatu.

Tulost.asetukset

Fonttilista

HP LaserJet

Tulosta laitteen sisäisten fonttien luettelo.

BR-Script 3

Testitulost.

-

Tulosta testisivu.

2-puolinen

2-puol. tulos.

-

Ota kaksipuolinen tulostus käyttöön tai poista se käytöstä ja valitse kääntö pitkän tai lyhyen sivun suhteen.

Yksitt. kuva

-

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Jos käytät esipainettua paperia, sinun täytyy valita 2-puol. syöttö -asetus. Jos valitset 1-puol. syöttö -asetuksen esipainetulle paperille, viimeinen sivu tulostetaan kääntöpuolelle.

Autom. jatko

-

-

Valitse tämä asetus, jos haluat laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet ja käyttävän paperia muilta alustoilta.

Tulostusväri

-

-

Asettaa tulostusvärin.

Paperityyppi

-

-

Aseta paperityyppi.

Paperikoko

-

-

Aseta paperikoko.

Määrä

-

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Suunta

-

-

Määrittää tulostuksen pysty- tai vaakasuunnassa.

Reunojen kor.

-

-

Saa tekstin näyttämään terävämmältä.

Tulostussij.

X-siirto

-

Siirrä tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

-

Siirrä tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Aut. s.nv.

-

-

Asetuksen avulla laite tulostaa jäljellä olevat tiedot automaattisesti.

HP LaserJet

Fontin nro

-

Asettaa fonttinumeron.

Font. askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Symbolit

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tul. taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Auto rivinpal.

-

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. RIVITYS

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa oikean marginaalin.

Autom. SIIRTO

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa alamarginaalin.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarg.

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarg.

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

Kasettikom.

-

Voit käyttää tätä asetusta, mikäli järjestelmä antaa paperikasettien yhteensopivuusvirheen HP-ohjaimia käytettäessä.

BR-Script 3

Virhetuloste

-

Valitsee, tulostaako laite ilmenevien virheiden tiedot.

CAPT

-

CAPT (Colour Advanced Printing Technology) -tekniikan avulla voit optimoida tulostuslaadun tulostettaessa muun kuin Brotherin PS-ohjaimen luomaa PS-tiedostoa.

Värit ja valokuvat näkyvät entistä selkeämpinä ja tarkempina. Tulostusnopeus on hitaampi.

PDF

Monta sivua

-

Aseta sivun asettelu, kun tulostat useita sivuja.

PDF-tul.mahd.

-

Määritä PDF-tulostuksen asetukseksi joko PDF-tiedoston kommenttien (merkinnät) tai leimojen tulostaminen tekstin lisäksi.

Sovita sivulle

-

Valitse, skaalaako laite PDF-tiedoston sivuja tai muuttaako se niiden kokoa valitulle paperikoolle sopivaksi.

Värikorjaus

Korjaus

-

Aloita väri kalibrointi, jotta voit tarkistaa ja korjata värit.

Tehdasasetus

-

Palauta kalibrointiasetukset tehdasasetuksiin.

Autom. korjaus

-

Aseta laite suorittamaan väri kalibrointi ja -rekisteröinti automaattisesti.

Väriaset.

Asetustila

Valitse, otetaanko käyttöön laitteen vai tulostinohjaimen väri tulostusasetukset.

Väritila

Valitse väri tila.

Paranna harm.

Ota käyttöön tai poista käytöstä, jotta varjostettujen alueiden kuvanlaatu paranee.

Paranna mustaa

Ota käyttöön tai poista käytöstä, jos musta grafiikka ei tulostu oikein.

Kirkkaus

Säädä kirkkautta.

Kontrasti

Säädä kontrastia.

Pun.

Säädä punaista väriä.

Vihreä

Säädä vihreää väriä.

Sininen

Säädä sinistä väriä.

Palauta tulostin

-

-

Palauta laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

[Verkko]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

WLAN (Wi-Fi)

Etsi verkko

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset ohjatun määrityksen avulla.

TCP/IP

Boot method

-

Valitse käyttötarkoitusta parhaiten vastaava BOOT method.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

(enintään 32 merkkiä)

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määritä laite varaamaan IP-osoite link-local-osoitealueelta automaattisesti.

IPv6

-

Kytke IPv6-protokolla päälle tai pois.

WPS-/Painike

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

WLAN-tila

Tila

-

Tarkastele nykyistä langattoman verkon tilaa.

Signaali

-

Tarkista tämänhetkinen langattoman verkon signaalinvoimakkuus.

Kanava

-

Tarkastele nykyistä langattoman verkon kanavaa.

Nopeus

-

Tarkastele nykyistä langattoman verkon nopeutta.

SSID

-

Katso nykyinen SSID.

Yhteystapa

-

Tarkista nykyinen yhteystila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

WLAN käytössä

-

-

Kytke WLAN päälle tai pois päältä manuaalisesti.

Wi-Fi Direct

Manuaalinen

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Painike

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

PIN-koodi

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näytä ryhmän omistajan SSID.

Kun laite ei ole yhteydessä verkkoon, nestekidenäytössä lukee Ei kytketty.

IP-osoite

-

Näytä laitteesi nykyinen IP-osoite.

Tilatiedot

Tila

-

Tarkista tämänhetkinen Wi-Fi Direct -verkon tila.

Signaali

-

Tarkista tämänhetkinen Wi-Fi Direct -verkon signaalinvoimakkuus.

Kun laitteesi toimii ryhmän omistajana, LCD-näyttö näyttää aina vahvan signaalin.

Kanava

-

Tarkastele nykyistä Wi-Fi Direct -verkon kanavaa.

Nopeus

-

Tarkastele nykyistä Wi-Fi Direct -verkon nopeutta.

Liitäntä käyt.

-

-

Kytke Wi-Fi Direct -yhteys päälle tai pois.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.

IPsec

-

-

-

IPsec on IP-protokollan lisäsuojausominaisuus, joka tarjoaa todennus- ja salauspalveluita. On suositeltavaa ottaa yhteys järjestelmänvalvojaan ennen asetuksen muuttamista.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota Yleinen havaitseminen -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä. Toiminto havaitsee ja ilmoittaa käyttäjälle, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauta kaikki verkkoasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

[Tulosta rap.]

Taso 3

Kuvaukset

Käytt. aset.

Tulosta käyttäjäasetusten luettelo.

Tulostusaset.

Tulosta tulostinasetusten luettelo.

Verkkoasetuk.

Tulosta käyttäjän verkkomääritysten luettelo.

Tul.tied.luet

Tulostaa laitteen muistiin tallennettujen tietojen luettelon.

Rumpu/pistetul

Tulosta rummun puhdistustarpeen tarkistuslehti.

WLAN-raportti

Tulosta langattoman lähiverkon yhteystulokset.

[Laitetiedot]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Sarjanumero

-

Näyttää laitteen sarjanumeron.

Laiteohjelmaver.

Pääversio

Tarkista laitteesi laiteohjelmistoversio.

Sub3 versio

Suojausversio

Sivulaskuri

Yhteensä

Tarkista laitteen koko käyttöikänsä aikana tulostamien sivujen kokonaismäärä.

Kopioi

Tulosta

Muu

Osien käyttöikä

Väriaine

Näytä jokaisen värin likimääräinen jäljellä oleva väriaineen kesto.

Rumpu

Näyttää kunkin rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

Hihna

Näytä hihnayksikön jäljellä oleva käyttöikä.

Kiinnitysyks.

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

[Suoj. tulostus]

Taso 2

Kuvaukset

Suoj. tulostus

Voit tulostaa muistiin tallennetut tulostustyöt syöttämällä nelinumeroisen PIN-koodin.

Käytettävissä vain, mikäli laitteessa on suojattuja tulostustietoja.

[Perusasetukset]

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

PvmJaAika

PvmJaAika

Avaa päivämäärän ja ajan asetusvalikot.

Auto kesäaika

(Käytettävissä vain joissain maissa)

Määritä laite vaihtamaan automaattisesti kesäaikaan.

Aikavyöhyke

Aseta aikavyöhyke.

Tehdasasetus

Koneen nollaus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset.

Verkon nollaus

Palauta kaikki verkkoasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Kaikki aset.

Palauta kaikki laiteasetukset tehdasasetuksiin.

Tehdasasetukset

Palauta kaikki laitteen asetukset takaisin tehdasasetuksiin. Suorita tämä toiminto, kun hävität laitteen.

Kielivalinta

(saatavana tietyissä malleissa)

Vaihda nestekidenäytön kieli.