Koti > Vianetsintä > Paperitukokset > Paperi on juuttunut laitteen sisälle

Paperi on juuttunut laitteen sisälle

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee laitteen sisällä olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:

1. Jätä laite päälle 10 minuutiksi ja anna sisätuulettimen jäähdyttää erittäin kuumat osat laitteen sisällä.
  2. Avaa yläkansi siten, että se lukittuu paikalleen.
    image
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

image

3. Poista kaikki rumpu- ja väriainekasettiyksiköt.
    HUOMIO

Suosittelemme värikasetti- ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.

TÄRKEÄÄ

Jotta staattinen sähkö ei vaurioittaisi laitetta, ÄLÄ koske kuvassa esitettyihin elektrodeihin.

image

4. Poista paperitukos varovasti ja hitaasti.
    image
  5. Aseta kukin väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen. Varmista, että kaikkien neljän väriainekasetin ja rumpuyksikön väri on sama kuin laitteen tarran väri.
    image
  6. Sulje laitteen yläkansi.