Ryhmän luonti PC-FAX-osoitekirjaan (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Luomalla ryhmän voit lähettää saman PC-FAX-viestin sarjalähetyksenä kerralla useille vastaanottajille.
  1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Osoitekirja (lähetä).
    osoitekirja -valintaikkuna avautuu.
    image
  3. Lisää uusi ryhmä napsauttamalla image-painiketta.
    osoitekirjan ryhmäasetukset -valintaikkuna avautuu.
  4. Kirjoita uuden ryhmän nimi Ryhmän nimi -kenttään.
  5. Valitse Käytettävissä olevat nimet -kentästä kukin nimi, jonka haluat lisätä ryhmään, ja napsauta sitten Lisää >>.
    Ryhmään lisätyt jäsenet näkyvät Ryhmän jäsenet -ruudussa.
  6. Kun olet valmis, napsauta OK.
    image
    Kussakin ryhmässä voi olla enintään 50 jäsentä.