Koti > Faksi > PC-FAX > PC-FAX Windows-käyttöjärjestelmässä > PC-FAX-ohjelman yleiskuvaus (Windows) > PC-Fax-osoitekirjan määritys (Windows) > Jäsenen tai ryhmän tietojen muokkaus PC-FAX-osoitekirjassa (Windows)

Jäsenen tai ryhmän tietojen muokkaus PC-FAX-osoitekirjassa (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Osoitekirja (lähetä).
    osoitekirja -valintaikkuna avautuu.
    image
  3. Valitse jäsen tai ryhmä, jonka tietoja haluat muokata.
  4. Valitse image (Ominaisuudet).
  5. Muuta jäsenen tai ryhmän tietoja.
  6. Napsauta OK.