Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneeli voi vaihdella mallin mukaan.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

image
  1. image Virtapainike
    • Kytke laitteeseen virta painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. LCD-näytölle tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu.

2. Toimintopainikkeet
    WiFi (langattomat mallit)

Paina WiFi-painiketta ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun WiFi-merkkivalo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun WiFi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

Copy/Scan Options (Kopiointi-/skannausasetukset)

Painamalla tätä voit käyttää väliaikaisia skannaus- tai kopiointiasetuksia.

2 in 1 (ID) Copy (2 in 1 -henkilökorttitoiminto)

Paina kopioidaksesi henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle.

Scan (Skannaus)

Kytke laite skannaustilaan painamalla tätä.

3. LCD (nestekidenäyttö)

Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Jos laite on valmiustilassa tai kopiointitilassa, LCD-näytöllä näkyy:
    image

a. Kopiotyyppi

b. Kappalemäärä

c. Laatu

d. Kontrasti

e. Kopiosuhde

4. Valikkopainikkeet
    Menu (Valikko)

Avaa valikko laitteen asetusten määrittämistä varten painamalla tätä.

Clear (Tyhjennä)

• Paina poistaaksesi syötetyt tiedot.
    • Peruuta nykyinen asetus.

OK

Tallenna laitteesi asetukset tästä.

image tai image

Paina selataksesi valikoita ja valintoja.

5. Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Paina poistuaksesi valikosta.
  6. Start (Käynn)-painikkeet
    • Mono Start (M/V-käynnistys)
      • Tällä painikkeella aloitat kopioinnin mustavalkoisena.
      • Aloita asiakirjojen skannaus (värillisenä, harmaana tai mustavalkoisena skannausasetusten mukaisesti) painamalla tätä.
    • Colour Start (Värikäynnistys)
      • Tällä painikkeella aloitat kopioinnin kokonaan värillisenä.
      • Aloita asiakirjojen skannaus (värillisenä, harmaana tai mustavalkoisena skannausasetusten mukaisesti) painamalla tätä.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

image
  1. Kosketustoiminnolla varustettu nestekidenäyttö (LCD)
    Voit valita pääaloitusnäytöksi kahdentyyppisiä näyttöjä: aloitusnäyttöjä ja pikavalintanäyttöjä. Kun aloitusnäyttö on näkyvissä, voit selata muita aloitusnäyttöjä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai painamalla image tai image.

Pääaloitusnäytöstä näet laitteen tilan laitteen ollessa valmiustilassa. Kun tämä näyttö on näkyvissä, laite on valmis seuraavaan komentoon.

Jos Active Directory tai LDAP-todennus on käytössä, laitteen ohjauspaneeli on lukittu.

Käytettävissä olevat toiminnot vaihtelevat mallista riippuen.

Aloitusnäytöt tarjoavat pääsyn toimintoihin, kuten faksaukseen, kopiointiin ja skannaukseen.

Aloitusnäyttö: näyttö 1

Aloitusnäyttö: näyttö 1

Aloitusnäyttö: näyttö 2

Aloitusnäyttö: näyttö 2

Aloitusnäyttö: näyttö 3

Aloitusnäyttö: näyttö 3

Pikavalinnat-näyttö

Luo pikakuvakkeita usein käyttämillesi toiminnoille, kuten faksin lähettämiselle, kopioimiselle, skannaamiselle ja Web Connectin käyttämiselle.

image
    Pikavalintavälilehtiä on kahdeksan, ja niistä jokainen voi sisältää enintään kuusi pikavalintaa. Käytettävissä on siis yhteensä 48 pikakuvaketta.
    image
    1. Päivämäärä ja kellonaika

Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

2. Toimintokuvakkeet
      • image[Faksi] (MFC-mallit)

Siirry Faksaus-tilaan painamalla tätä.

• image [Kopioi]

Siirry Kopioi-tilaan painamalla tätä.

• image [Skannaa]

Siirry Skannaus-tilaan painamalla tätä.

• image [Suoj. tulostus]

Paina käyttääksesi [Suoj. tulostus] -vaihtoehtoa.

• image [WWW]

Kytke laite internetpalveluun painamalla tätä.

• image [Sovell.]

Yhdistä laite Brotherin Sovellukset-palveluun painamalla painiketta.

• image [USB] (MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW)

Paina käyttääksesi USB-valikkoa ja valitaksesi [Skan. USB:lle]- tai [Suoratulostus] -asetukset.

• image [2 in 1 Tunnus]

Painallus käynnistää henkilökortin kopioinnin (2 in 1-kopio).

3. image (Väriaine)

Näyttää jäljellä olevan väriaineen käyttöiän. Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.

4. image (Asetukset)

Painamalla pääset [Asetukset]-valikkoon.

image
      Jos Setting Lock on käytössä, nestekidenäytössä näkyy image-kuvake. Laitteen lukitus on poistettava asetusten muokkaamiseksi.

image
      • image Väriaine

• Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän.
        • Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.
      • image/image Verkko

• Aloittaa verkkoyhteyden määrityksen.
        • Näytöllä näkyvä nelitasoinen ilmaisin osoittaa nykyisen langattoman signaalin vahvuuden, jos käytössäsi on langaton yhteys.
      • imageFaksin esikatselu (MFC-mallit)

Painamalla pääset [Faks. esikats.]-valikkoon.

• imageWi-Fi Direct (DCP-mallit)

Painamalla pääset [Wi-Fi Direct]-valikkoon.

• image Paperikasetin asetus

Painamalla pääset [Kasettiaset.]-valikkoon.

• image Ekotila

Painamalla pääset [Ekotila]-valikkoon.

• image Kaikki asetukset

Painamalla tätä voit avata kaikki laitteen asetukset sisältävän valikon.

• image Päivämäärä ja kellonaika

• Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

• Painamalla pääset [Pvm ja aika]-valikkoon.

5. IP-osoite

Jos valikon [Näytä tiedot] IP-osoite-asetus on otettu käyttöön, laitteesi [IP-osoite] näkyy aloitusnäytössä.

6. image tai image (Langattoman yhteyden tila)

Määritä langattoman verkon asetukset painamalla painiketta.

Jos käytössä on langaton yhteys, näytön nelivaiheinen ilmaisin näyttää langattoman signaalin senhetkisen voimakkuuden.

image
      image

Langaton lähiverkko poistettu käytöstä

7. image [Pikakuv.]

Painamalla tätä pääset [Pikakuv.]-näyttöön.

8. image (aloitusnäyttö)

Siirry aloitusnäyttöihin painamalla tätä.

• Uusi faksi (MFC-mallit)

image

Kun [Faks. esikats.] -asetukseksi määritetään [Kyllä], muistiin vastaanotettujen uusien faksien määrä tulee näkyviin näytön yläreunaan.

• Varoituskuvake

image

Varoituskuvake image tulee näkyviin, kun saadaan virhe- tai kunnossapitosanoma. Tarkastele sanomaa painamalla sanoma-aluetta ja paina sitten image palataksesi pääaloitusnäyttöön.

2. Kosketuspaneeli
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Paina palataksesi pääaloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuttaa toiminnon.
  3. Virran LED-merkkivalo

LED-merkkivalo ilmoittaa laitteen virrankäyttötilan.

4. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. Nestekidenäytöllä näkyy viesti [Sammutetaan] muutaman sekunnin ajan ennen laitteen sammumista. Jos olet liittänyt laitteeseen ulkoisen puhelimen tai puhelinvastaajan, se on aina käytettävissä.
image

Near Field Communication (NFC) (MFC-L8390CDW)

Käytä tarvittaessa korttitodennusta koskettamalla sirukortilla (IC-kortilla) laitteen NFC-symbolia.