Koti > Kopiointi > Kopioiden lajittelu

Kopioiden lajittelu

Voit lajitella useita kopioita. Sivut pinotaan siinä järjestyksessä, missä ne syötetään, eli 1, 2, 3 jne.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Syötä haluamasi kopioiden määrä painamalla image tai image.
  3. Paina Copy/Scan Options (Kopiointi-/skannausasetukset)-painiketta.
  4. Paina image tai image valitaksesi [Pinoa/Lajitt.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image valitaksesi [Lajitt.], ja paina sitten OK.
  6. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    Jos käytät valotustasoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  7. Kun laite on skannannut sivun, sijoita seuraava sivu valotustasolle ja paina image valitaksesi vaihtoehdon [Kyllä].
  8. Kun kaikki sivut on skannattu, paina image valitaksesi asetuksen [Ei].

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopioiden määrä.
  4. Paina image[Valinnat]>[Pinoa/Lajitt.]>[Lajitt.].
  5. Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  6. Paina [Väri aloit.]- tai [MV Aloita]-kuvaketta.

Jos olet asettanut asiakirjan ADS-laitteeseen, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.

7. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun sivut on skannattu, lopeta painamalla [Valmis].