Koti > Kopiointi > Kopioiminen paperin toiselle puolelle (1-puolinen kopiointi)

Kopioiminen paperin toiselle puolelle (1-puolinen kopiointi)

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin valotustasolle.
    image
  3. Syötä haluamasi kopioiden määrä painamalla image tai image.

Nestekidenäytössä on:

image
  4. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Aseta asiakirja tekstipuoli ylöspäin ADS-laitteeseen.

(Jos kopioit useita sivuja, on suositeltavaa käyttää ADS:ää.)

image
    • Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin valotustasolle.
      image
    HUOMAUTUS

Jos kyseessä on tärkeä tai hauras asiakirja, käytä laitteen valotustasoa.

3. Paina image [Kopioi].
    LCD-näytössä näkyy:
    image
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.
    • image (Kopioiden määrä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina LCD-näytössä image tai image.
      • Avaa numeronäppäimistö LCD-näytölle painamalla image ja syötä kopioiden määrä. Paina [OK]-painiketta.
    • image[Valinnat]

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla image.

• Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
      • Kun olet lopettanut uusien toimintojen valinnan, voit tallentaa ne painamalla [Tall. pikakuvak.] -painiketta.
    image
    • Nykyinen asetus

Voit muuttaa näitä asetuksia hetkellisesti seuraavaa kopiota varten painamalla seuraavaa näyttöaluetta. Näytetty kuvake vaihtelee mallin mukaan.

• image [Laatu]
      • image [Kasetti]
      • image [Suuren./Pienen.]
  5. Paina [Väri aloit.]- tai [MV Aloita]-kuvaketta.
    image
    Lopeta kopiointi painamalla image.