Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Muuta paperin tarkistuksen asetus

Muuta paperin tarkistuksen asetus

Kun paperin kokoasetus on käytössä ja vedät paperikasetin ulos laitteesta tai asetat paperia paperikasettiin, nestekidenäyttöön tulee näkyviin viesti, jossa kysytään, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon.

Oletusarvoisesti asetus on päällä.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Kasettiaset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Tuo [Tarkista pap.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Valitse [Kyllä]- tai [Ei]-vaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.]>[Tark. paperi].
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.