Home > Routineonderhoud > Het apparaat schoonmaken > Het LCD-touchscreen schoonmaken

Het LCD-touchscreen schoonmaken

Gerelateerde modellen:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Voor u de schoonmaakprocedure start imageimage Verwante informatie: Het apparaat schoonmaken

BELANGRIJK
Gebruik NOOIT vloeibare schoonmaakmiddelen (inclusief ethanol).
  1. Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.
  2. Maak het touchscreen schoon met een droge en pluisvrije zachte doek.
    image
  3. Druk op image om het apparaat aan te zetten.