Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Documenten scannen en uploaden met Brother Web Connect

Documenten scannen en uploaden met Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Upload uw gescande foto's en documenten rechtstreeks naar een webservice zonder een computer te gebruiken.

Geüploade documenten worden opgeslagen in het album From_BrotherDevice.

Raadpleeg de website van de desbetreffende service voor informatie over beperkingen, zoals het formaat van documenten of het aantal documenten dat kan worden geüpload.

Als u wegens het inschakelen van de functie Beveiligd functieslot (beschikbaar voor bepaalde modellen) beperkt bent in het gebruik van Web Connect, kunt u de gescande gegevens niet uploaden.

1. Laad uw document.
  2. Veeg om de optie [Web] weer te geven.
  3. Druk op [Web].
    image
    • U kunt ook drukken op [Scannen]>[naar web].
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  4. Selecteer de service die de host is van het account waarnaar u wilt uploaden.
  5. Selecteer uw accountnaam.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.