Home > Afdrukken > Universeel afdrukken > Voeg een printer die Universeel afdrukken ondersteunt toe aan uw computer

Voeg een printer die Universeel afdrukken ondersteunt toe aan uw computer

Gerelateerde modellen:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Klik op image>image>Apparaten>Printers en scanners>Een printer of scanner toevoegen.
  2. Selecteer uw printer die Universeel afdrukken ondersteunt in de lijst en klik vervolgens op Apparaat toevoegen.