Rens LED-hovederne

Inden du starter rengøringsproceduren imageimage Relaterede informationer: Rengør maskinen

Hvis der er et problem med udskriftskvaliteten, f.eks. lyse eller falmede farver, hvide striber eller bånd, der løber ned over siden, skal LED-hovederne renses som følger:

1. Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen.
  2. Åbn det øverste låg, indtil det låser i åben position.
    image
  3. Tør hvert LED-hovedvindue (1) af med en tør, blød og fnugfri klud. Rør ikke vinduerne med fingrene.
    image
  4. Luk maskinens øverste låg.
  5. Tryk på image for tænde maskinen.