Annullering af en igangværende rundsendelse

Relaterede modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Mens du rundsender flere faxer, kan du annullere den fax, der er ved at blive sendt, eller hele rundsendelsesjobbet.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Hele rund- sendelsen] for at annullere hele rundsendelsen.

Når displayet viser [Annuller Job?], skal du trykke på [Ja].

• For at annullere det aktuelle job skal du trykke på det navn eller nummer, der kaldes op, på displayet.

Når displayet viser [Annuller Job?], skal du trykke på [Ja].

• For at afslutte uden at annullere skal du trykke på image.