Hjem > Præsentation af maskinen > Adgang til Brother Utilities (Windows) > Afinstallation af software og drivere (Windows)

Afinstallation af software og drivere (Windows)

1. Gør et af følgende:
    • Windows 11

Klik på image>Alle apps>Brother>Brother Utilities.

• Windows 10

Klik på image >Brother>Brother Utilities.

2. Vælg din model på rullelisten (hvis den ikke allerede er valgt).
  3. Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje.
    • Hvis ikonet Meddelelse om softwareopdatering er synligt, skal du vælge det og derefter klikke på Søg nu>Søg efter software-opdateringer>Opdater. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis ikonet Meddelelse om softwareopdatering ikke er synligt, skal du gå til næste trin.
  4. Klik på Fjern installation i afsnittet Værktøjer under Brother Utilities.
    Følg vejledningen i dialogboksen for at afinstallere softwaren og driverne.